Guitarundervisning

undervisning i guitar – som hovedfag og enkeltfag
Guitarundervisning i København på dit niveau

 • Tid

  2 lektioner pr. uge. i 17 uger. 34 lektioner
  i alt.

Guitarundervisning i København

Lær at spille guitar hos kompetente musikundervisere med guitarundervisning i København. Guitarundervisning er for begyndere og øvede. Guitarundervisning på Det Alternative Rytmiske Konservatorium tager udgangspunkt udgangspunkt i netop dit niveau – hvad enten du er begynder eller øvet på din guitar. Guitaren er et utroligt populært instrument, fordi den er alsidig og kan bruges i alle former for musik – uanset genre. Det er ikke bare sjovt at spille guitar; at komme i gang er måske også nemmere end du tror.
Læs mere om guitarundervisning i København på DARK nedenfor uanset om du spiller akustisk guitar, el-guitar, spansk, klassisk-, jazz- eller bluesguitar med mere.

» Læs mere

Guitarundervisning for alle

Om du er begynder eller øvet: Vores guitarundervisning i København er tilrettelagt for deltagere på alle niveauer med erfarne guitarundervisere. Guitarundervisning finder typisk sted på hold med 2 deltagere så du er sikret et højt udbytte af din guitarundervisning.

Tilmelding til guitarundervisning

Du kan tilmelde dig guitarundervisning i København på DARK med tilmeldingsblanketten og du kan tage det som enkeltfag eller i kombination med en række andre fag der understøtter din guitarundervisning. Så skynd dig at tilmelde dig og kom igang med guitarundervisning i København

» Luk

 • Pris

  Pris enkeltfag: Kr. 5.700 / nedsat pris kr. 4.985*
  * Studerende og arbejdsledige med bopæl i Københavns og Frederiksberg kommune kan deltage til nedsat pris

 • Hvornår

  Vi prøver at finde en tid der passer dig.

Guitarunderviser

Steen Joel

Guitarunderviser

Kasper Søeborg Ohlsen